P.raise

289173358 5345211402203524 6920007982327746862 n
Eng

Name: P.Raise
Partners: Asociatia Beyond (Románia), Active Euro Youth Organisation (Törökország), I am You Peace Global (Bulgária), the bettermaking Hungary (Magyarország)
Duration: 2022. június 12-20.
Place: Carei, Románia

Hun

Név: P.Raise
Partnerek: Asociatia Beyond (Romania), Active Euro Youth Organisation (Törökország), I am You Peace Global (Bulgária), the bettermaking Hungary (Magyarország)
Időtartam: 2022. június 12-20.
Helyszín: Carei (Nagykároly), Románia

Objectives

Objectives: Increasing the level of psychoeducation regarding anxiety

= Supporting young people in increasing the level of assertive behaviours
= Supporting young people in improving their public speaking skills
= Informing young people about the education and training opportunities offered by Erasmus+

Célkitűzések

Célkitűzések: a pszichoedukáció erősítése a szorongás legyőzésének érdekében

= Támogatni a fiatalok aztáltal, hogy védelmi viselkedésmintákat tanítunk nekik
= Támogatni a fiatalok a közönség előtti beszéd fejlesztésében
= Megismertetni a fiatalokat a non-formális oktatással és az Erasmus+ lehetőségekkel

Úgy érzem nagyon sokkal okosabb lettem ,sok tapasztalatot szereztem a témákkal kapcsolatosan , a szervezőink nagyon kedvesek megértőek és jók voltak ennél többet nem tudnék kérni. A társainkkal nagyon jó barátok lettünk és fájdalmas volt elbúcsúzni tőlük, remélem még lesz alkalmunk ilyen programokra elmenni , annyi panaszom van hogy túl hamar eltelt. Elégedettek vagyunk mindennel és örülök hogy megtagadtam ezt a lehetőséget.💜
Résztvevő

Örülök, hogy részt vehettem ebben a projektben, nagyon élveztem. Jó volt megismerni más kultúrából jövő embereket, szerintem egy igazi közösséggé alakultunk a hét végére. A jógagyakorlatoktól kezdve a különböző állatokig rengeteg vicces emlék köt oda, kár hogy vége.
Résztvevő

Én nekem nagyon tetszett ez az erasmus program és a témát is nagyon szerettem, sok új barátot szereztem, mindenkivel jól kijöttem és megértettük egymást, a török ismerősökkel már megbeszéltük, hogy augusztusban megyünk hozzájuk pár napra és Oz török barátom a nyakláncát is ide adta nekem emlékbe, úgyhogy úgy érzem nagyon sokat jelentett nekem a prorgram és jó szívvel fogok még menni erasmus programokra, ha adódik a lehetőség! ☺️

Résztvevő

Életem egyik legjobb hete volt, soha nem fogom elfelejteni. Mindenki megértette magát mindenkivel, programok pont jól voltak megtartva, a kaja nagyon finom volt! Még jövök Nagykárolyba! 😊

Résztvevő

The project „P.raise” was financed with the support of the European Commission through Erasmus+ Programme. This blog reflects only the author’s views, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

Az „P.raise” projekt az Európai Bizottság támogatásával jött létre, az ERASMUS+ Programon keresztül. Jelen bejegyzés csak a szerkesztő nézőpontját osztja meg, a Bizottság semmilyen formában nem vonható felelősségre az itt feltüntetett információkért.

logo e